Unghii cu gel pas cu pas

Vom incerca in continuare sa va oferim cateva informatii, cu privire la pasii ce trebuie respectati pentru a obtine rezultate maxime, folosind geluri uv profesionale, gama Natalie Nails

 

1

Incepem cu dezinfectarea unghiilor și a mâinilor cu o soluție specială, dezinfectantul Natalie. In primul rand trebuie sa acordați mare atenție cuticulelor. Este nevoie să folosiți bețișoare de portocal si dacă este nevoie, să utilizați și pila electrica.

 

2

Când suprafața unghiei este curată, se aplică primer Natalie,într-un singur strat subțire și se usucă la aer, fără ajutorul lămpii. Primer-ul este folosit pentru dezinfectarea unghiei și pentru o aderență mai bună a gelului facand parte din gama de geluri UV profesionale Natalie.

 

3

Apoi,puteti aplica un gel de bază sau un bonder care să vina în ajutorul gelului uv ,care se usucă pentru 2-3 minute în lampă. Dupa care, pentru orice manichiura ați opta,este necesar aplicarea unui gel uv trifazic,uniform,pe suprafața unghiei. Evitați aplicarea pe toate cele 5 unghii deodată, deoarece gelul uv poate curge.

 

4

Totul se uniformizează cu gelul uv Clear 3 în 1 într-un strat mai gros, pentru nivelare, dupa care se usucă, iar mai apoi se trece la pilit sa uniformizati unghia.

 

5

La final sigilati toată lucrarea cu ajutorul unui finish uv de calitate și se pun unghiile, la fel, pe rând, în lampa UV,pentru 2-3 minute. După ce s-au uscat, unghiile sunt hidratate iar cuticulele le puteti da cu un ulei hrănitor.

Atentie ! Dupa fiecare strat de gel uv aplicat, se usuca in lampa 2-3 minute !