Geluri UV Profesionale

Estetique ofera in premiera pe piata din Romania geluri UV profesionale configurabile de catre clienti gama Natalie Nails !

Unghiile reprezinta cartea de vizita a oricarei femei. Fie ca este vorba de o petrece, nunta sau orice alt tip de petrece privata, o manichiura deosebita iti pune in valoarea frumusetea, stilul, naturaletea.  Unghiile realizate cu gelurile uv profesionale Natalie sau cu oja semipermanenta profesionala prezinta o serie de avantaje fata de manichiura traditionala: unghiile devin mai rezistente decat cele naturale, ofera o stralucire si o acuratete deosebita a culorilor pigmentate, protejeaza patul unghiei si se pot intretine usor. Gelurile UV din gama Natalie Nails rezista pana la 5 saptamani si ofera o stralucire, o acoperire si o textura deosebite. Gelurile uv Natalie vin intr-o gama extrem de variata de modele: geluri uv de constructie, geluri uv colorate, gel lac termic, gel lac color (denumite si oje semipermanente), solutii de pregatire, cleaner-uri si si alte solutii lichide de curatare, aparatura pentru unghiile cu gel– lampi UV, neoane UV, pile electrice.

Gama Natalie Geluri Profesionale se imparte in mai multe categorii de produse destinate unghiilor cu gel si manichriuilor perfecte:

Transport gratis comenzi>500 Lei

Suport clienti 24/7 pe Facebook

Retururi si garantie

Contact +(40) 771,192,384

X