Regulament GDPR si termeni si conditii

Va multumim ca ati vizitat www.estetique-cosmetics.ro

Termeni si conditii GDPR

1. Introducere

2. Informare si definitii

3. Scopul si temeiul juridic

4. Drepturile dumneavoastra

5. Destinatari

6. Baza legala

Introducere

Va rugam sa consultati informatiile din prezentul document deoarece acesta exprima politica companiei ANDA BEAUTY STUDIO SRL cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

S.C. ANDA BEAUTY STUDIO S.R.L. administreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra conform cerintelor Regulamentului (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) cunoscut ca si GDPR (General Data Protection Regulation), modificata si completata. Pentru a va putea oferi serviciile noastre sau a colabora (depinde de situatie), avem nevoie de un minim de date personale. Ne angajam sa gestionam cat mai sigur aceste date si cu acest scop avem implementate proceduri pe care le tratam cu seriozitate.

De ce imi sunt prelucrate datele?

Avem nevoie de datele dumneavoastra pentru a va putea informa privind situatia contului dumneavoastra de pe estetique-cosmetics.ro, precum si informarea privind evolutia si starea comenzilor si cererilor trimise sau incepute de dumneavoastra, intretinerea relatiei comerciale, si alte situatii care au ca scop ducerea la bun sfarsit a contractului comercial de vanzare-cumparare a produselor noastre initiat cu acordul dumneavoastra. Toate acestea sunt in conformitate cu dispozitiile GDPR, precum si legile curente. Datele personale colectate si prelucrate sunt nume, prenume, adresa e-mail, numar telefon, adresa de contact si adresa de livrare. Cu alte cuvinte, minimul necesar de care avem nevoie pentru a va putea oferi serviciile noastre.

Cu cine pot sa vorbesc despre prelucrarea datelor mele?

Pentru a asigura securitatea datelor dumneavoastra, am desemnat o persoana responsabila cu protectia datelor. Pentru orice nelamuriri si intrebari privind prelucrarea datelor dumneavoastra de catre ANDA BEAUTY STUDIO SRL si partenerii sai, puteti trimite un email la adresa: office@estetique-cosmetics.ro.

Informare si definitii

Incepand cu data de 25 mai 2018, se aplica Regulamentul (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) denumit in continuare „Regulamentul GDPR”.

In cadrul ANDA BEAUTY STUDIO SRL prelucram datele cu caracter personal exclusiv in cadrul dispozitiilor legale cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

DEFINITII:

  • ● Operator = Operatorul responsabil pentru prelucrarea datelor in sensul Regulamentului GDPR este ANDA BEAUTY STUDIO S.R.L., firma cu capital privat, inmatriculata la Registrul Comertului cu Nr. J22/193/2014, cod fiscal 32757823 si sediul social in str.Gradinitei, Nr. 25, Bl. U1-3, Sc. B, Et. 3, Ap. 12, Jud. Iasi denumite in continuare „Operatorul” sau “Estetique Cosmetics”.
  • ● Date contact responsabil protectia datelor (DPO) = Adresa la care pot fi transmise solicitari de informatii privind prelucrarea datelor cu caracter personal: str. Cuza Voda, Bl. D10, parter, ANDA BEAUTY STUDIO SRL – in atentia RESPONSABILULUI CU PROTECTIA DATELOR sau la adresa de e-mail: office@estetique-cosmetics.ro
  • ● Cookies = Un „cookie” este un fisier de mici dimensiuni, format de regula din litere si cifre. Acesta este descarcat in memoria unui calculator sau a altui tip de dispozitiv folosit pentru navigarea pe internet (smartphone, tableta, etc), atunci cand utilizatorul acceseaza un anumit site web.
  • ● Persoana vizata in sensul Regulamentului GDPR = persoana fizica identificata sau identificabila (care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare: nume, numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul/mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale). Persoana vizata poate fi solicitantul unui serviciu oferit de catre Operator, precum si orice alta persoana fizica ale carei date cu caracter personal sunt transmise catre Operator (cu titlu exemplificativ un client sau potential client, un candidat pentru un anumit post disponibil, un utilizator al site-ului Operatorului etc.).
  • ● Categorii de date prelucrate = Datele cu caracter personal (prenumele, numele, adresa, nr. de telefon si adresa de e-mail etc.) sunt prelucrate de catre noi doar in situatia in care introduceti aceste date intr-o rubrica de pe site sau ni le transmiteti prin e-mail sau in persoana.
  • ● Prelucrarea datelor personale: inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

3. SCOPURILE SI TEMEIUL JURIDIC AL PRELUCRARII DATELOR DUMNEAVOASTRA

Conform Regulamentului (UE) 679/2016 si a legislatiei conexe, scopurile pentru care prelucram datele dumneavoastra personale vizeaza strict relatia dintre Estetique Cosmetics si persoana vizata. Informatiile pe care ni le furnizati sunt tratate cu maxima confidentialitate si exclusiv in scopurile pentru care au fost colectate.

Va rugam sa consultati mai jos detalierea scopurilor pentru care prelucram date si temeiul juridic:

3.1. CONTRACTAREA SI ADMINISTRAREA RELATIEI CU CLIENTII:

a. Accesarea site-ului:

La fiecare accesare de catre un utilizator a unei pagini de pe site-ul nostru si la fiecare deschidere a unui fisier, datele de acces sunt salvate de catre noi si partial de catre terti sub forma unor fisiere de tip protocol. Fiecare set de date cuprinde: pagina de internet de pe care accesati pagina noastra, adresa IP, data si ora accesului, solicitarea clientului, codul de raspuns http, cantitatea de date transferata, informatii despre programul de navigare si sistemul de operare folosit de dumneavoastra.

b. Localizarea geografica:

Prin intermediul localizarii geografice, cu ajutorul adresei IP, este posibila din punct de vedere tehnic estimarea locatiei utilizatorului de internet. Dupa finalizarea sesiunii in curs, adresa IP nu este stocata la noi in scopul localizarii geografice.

Nota: Anumite date de trafic (cum sunt adresele IP sau alti identificatori ai dispozitivelor cu care ne accesati site-ul) pot fi in anumite circumstante date cu caracter personal si pe care le vom trata ca atare.

c. Date pentru contul de client:

In momentul crearii unui cont de client cu ajutorul optiunii „creare cont“, datele dumneavoastra vor fi salvate in baza de date a companiei Estetique Cosmetics. Aveti posibilitatea de a solicita oricand stergerea datelor dumneavoastra si a contului dumneavoastra de client. In cazul in care plasati o comanda pe site-ul nostru, datele vor fi prelucrate in scopul desfasurarii cu succes a procesului de vanzare.

d. Date pentru plasarea unei comenzi:

Datele cu caracter personal stocate vor fi utilizate in scopul derularii contractelor si procesarii solicitarilor dumneavoastra. Ulterior finalizarii derularii contractului sau solicitarii dumneavoastra, datele dumneavoastra sunt salvate tinand cont de termenele de pastrare conform legislatiei fiscale si comerciale si acolo unde este cazul pe o durata necesara pentru protejarea drepturilor Operatorului.

e. Datele pentru serviciul newsletter:

In momentul in care va oferiti datele pentru a beneficia de serviciul nostru de newsletter, datele dumneavoastra sunt utilizate de Estetique Cosmetics doar in scopul trimiterii de mesaje de marketing direct. Acest serviciu de newsletter nu este obligatoriu pentru derularea contractului de vanzare sau solicitarii dumneavoastra de oferta si se poate da acordul separat.

Prin actiunile de marketing direct va putem tine la curent cu produsele, serviciile si campaniile noastre, respectand dispozitiile legale in vigoare. Utilizarea datelor inceteaza de indata ce renuntati la serviciul newsletter. Aveti posibilitatea de a renunta oricand si in mod gratuit la serviciul newsletter prin: accesarea contului dumneavoastra, bifarea optiunii “Dezabonare” din cadrul newsletterului sau trimiterea unui email la adresa office@estetique-cosmetics.ro prin care solicitati in mod expres dezabonarea. Daca nu vedeti optiunea de dezabonare inseamna ca nu sunteti abonati la serviciul de newsletter si nu va prelucram datele cu scopul acesta.

➢ TEMEI JURIDIC: interesul legitim al Operatorului de a evita fraudele online si de a asigura functionalitatea generala a site-ului, executarea unui contract si consimtamantul persoanei vizate, dupa caz.

3.2. ACTIVITATI DE RECRUTARE:

  • ●In vederea transmiterii rapide a candidaturii dumneavoastra pentru unul dintre posturile disponibile in cadrul Estetique Cosmetics, puteti trimite CV-ul dumneavoastra la adresa de email office@estetique-cosmetics.ro.
  • ●Datele si documentele dumneavoastra le vom utiliza exclusiv pentru prelucrarea cererii dumneavoastra, respectiv pentru a identifica un post corespunzator disponibil in cadrul Estetique Cosmetics. Acestea sunt salvate in baza noastra de date, sunt protejate impotriva accesului neautorizat si prelucrate in conformitate cu legislatia in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

➢ TEMEI JURIDIC: consimtamantul persoanei vizate.

3.3. ADMINISTRAREA AFACERII: POLITICA COOKIES

  • ●Pentru a va imbunatati experienta de navigare online, folosim cookie-uri care faciliteaza utilizarea magazinului online Estetique Cosmetics de catre vizitatori.
  • ●In general, rolul cookie-urilor este de a asigura o interactiune rapida si facila intre utilizatori si site-urile web. De asemenea cookie-urile sunt folosite pentru ca utilizatorii sa-si poate relua cu usurinta activitatile la urmatoarele accesari ale unui site web, vizitat anterior. Practic, cookie-urile spun serverului care sunt paginile ce trebuie afisate utilizatorului, fara ca acesta sa fie nevoit sa-si aminteasca paginile in care a navigat sau sa navigheze in intreg site-ul de la inceput.

Nota:Cookie-ul nu poate accesa informatiile de pe hard drive-ul utilizatorului, nu contine programe software sau virusi, fiind complet „pasiv”.

➢ TEMEI JURIDIC: interesul legitim de a oferi in permanenta servicii imbunatatite utilizatorilor site-ului Estetique Cosmetics.

Nota: In situatia in care vom intentiona sa prelucram datele dvs. cu caracter personal intr-un alt scop decat cele mentionate mai sus, va vom furniza, inainte de aceasta prelucrare ulterioara, informatii privind scopul secundar respectiv si orice informatii relevante.


4. DREPTURILE DUMNEAVOASTRA

4.1. Drepturile persoanei vizate si cum pot fi exercitate

Potrivit Regulamentului GDPR, in calitate de persoana vizata beneficiati de un cumul de drepturi, respectiv:

a. Dreptul la informare si acces la date cu caracter personal: dreptul de a obtine o confirmare a faptului ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective.

b. Dreptul la rectificare: dreptul de a solicita Operatorului si de a obtine, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc si/sau de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, cu mentiunea ca in cazul unui cont online aceste modificari le puteti efectua personal din sectiunea de editare a datelor contului.

c. Dreptul de a fi uitat: dreptul de a opri prelucrarea datelor cu caracter personal care va privesc, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica anumite motive mentionate in Regulamentul GDPR.

d. Dreptul la restrictionarea prelucrarii: dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii in anumite cazuri.

e. Dreptul la portabilitatea datelor: dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc si de a le transmite catre un alt operator. In contul dumneavoastra, aveti optiunea de a descarca datele care va privesc prin butonul “Descarca date” din dreptul datelor care va intereseaza.

f. Dreptul la opozitie: dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii datelor cu caracter personal care va privesc, in conditiile Regulamentului GDPR.

g. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care va privesc sau va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.

h. Dreptul sa va adresati printr-o plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate in conformitate cu prevederile legale.

Cum va puteti exercita aceste drepturi?

Pentru exercitarea drepturilor mentionate mai sus, va rugam sa va adresati prin cerere scrisa, datata si semnata la adresa e-mail: office@estetique-cosmetics.ro, ori la adresa postala: Str. Cuza Voda, Bl. D10, parter, Pascani, jud. Iasi, in atentia responsabilului cu protectia datelor.

In cat timp raspundem solicitarilor transmise de dumneavoastra?

In termen de cel mult o luna calculat de la primirea cererii dumneavoastra vi se vor furniza informatii privind actiunile intreprinse sau acolo unde este cazul privind motivele pentru care nu pot fi luate masurile solicitate.

Nota: Va rugam sa aveti in vedere faptul ca pentru a da curs unei cereri de acces la date cu caracter personal vom lua toate masurile rezonabile pentru a verifica identitatea persoanei vizate.

De asemenea, conform Regulamentului GDPR, termenul de raspuns mentionat mai sus poate fi prelungit cu cel mult doua luni in situatia in care este necesar, tinandu-se cont de complexitatea si numarul cererilor, urmand sa va informam cu privire la acest aspect, daca va fi cazul.


5. Destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor cu caracter personal

Destinatarii care prelucreaza datele cu caracter personal in cadrul Uniunii Europene au obligatia respectarii acelorasi prevederi legale, oferind acelasi nivel de protectie ca si Operatorul.

Cine are acces la datele dumneavoastra?

Clienti:

  • – Procesatorul sau procesatorii care prelucreaza cererea oferta sau cererea comanda; accesul la datele dumneavoastra este contorizat;
  • – Departamentul de contabilitate care prelucreaza datele de facturare in temeiul legal;
  • – Managerul general, managerul departamentului IT si responsabilul cu protectia datelor (DPO).

Recruti si angajati:

  • – Coordonatorii/managerii punctelor de lucru;
  • – Departamentul de resurse umane care prelucreaza datele salariale in temeiul legal;
  • – Managerul general, managerul departamentului IT si responsabilul cu protectia datelor (DPO).

Estetique Cosmetics furnizeaza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare.

Nota: In cazul destinatarilor cu activitate pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, Operatorul garanteaza ca acestia sunt certificati “Privacy Shield” si sunt considerati de catre Comisia Europeana ca furnizand un nivel adecvat de protectie. Lista companiilor care adera la “Privacy Shield” este disponibila pe acest site web: https://www.privacyshield.gov/welcome .

5.1. TRANSMITEREA DATELOR IN SCOPUL PROCESARII COMENZILOR

Datele cu caracter personal stocate de Estetique Cosmetics sunt transmise colaboratorilor nostri in scopul finalizarii/livrarii comenzilor. Spre exemplu, vor fi transmise datele dumneavoastra catre firmele de curierat, in cazul in care optati pentru livrarea comenzii prin curier.

In cazul in care selectati optiunea de a achita online cu plata cu un card bancar, este important sa stiti ca aceasta operatiune se desfasoara inr-un mod sigur pe site-ul pus la dispozitie de procesatorul de plati, iar Estetique Cosmetics transmite catre procesatorul de plati doar date referitoare la comanda dumneavoastra (Estetique Cosmetics nu acceseaza si nu proceseaza nicio data personala referitoare la cardul bancar).

5.2. TRANSMITEREA DATELOR IN SCOPUL FUNCTIONARII SERVICIUL NEWSLETTER

Momentan, www.estetique-cosmetics.ro nu foloseste niciun tert pentru serviciul de newsletter, iar daca acest lucru se va schimba pe viitor, persoanele care sunt abonate la newsletter vor primi o notificare prin care li se va cere din nou consimtamantul.

Puteti oricand renunta la serviciul newsletter – fie din contul dumneavoastra – sectiunea „Abonari”, fie apasand butonul „Dezabonare” din e-mailul receptionat, fie prin transmiterea unui email la adresa office@estetique-cosmetics.ro care solicitati in mod expres dezabonarea.

5.3. TRANSMITERE CATRE INSTITUTII PUBLICE, INSTANTE DE JUDECATA, PRECUM SI AUTORITATI COMPETENTE SA CERCETEZE SAVARSIREA FAPTELOR PENALE

In cazuri speciale, atunci cand se impune acest lucru prin lege, compania Estetique Cosmetics poate sa ofere institutiilor competente informatii cu privire la date cu caracter personal.

5.4. TRANSMITERE CATRE ALTI TERTI

Pentru a va oferi o experienta cat mai placuta in mediul online, ne preocupam constant sa imbunatatim/facem mentenanta programelor software utilizate si a aparaturii (calculatoare, imprimante, etc.). In acest sens, avem incheiate contracte de dezvoltare si mentenanta cu firme specializate in domeniul programarii si al mentenantei IT. In aceste contracte sunt stipulate clauze privind prelucrarea datelor dumneavoastra si prin care se interzice orice prelucrare in afara scopului contractului de dezvoltare sau mentenanta.

5.5. PLUGIN-URI DE RETELE SOCIALE

Pagina noastra de internet utilizeaza „plugin-uri” de la operatorii de retele sociale (de ex.: www.facebook.com). Toate plugin-urile de retele sociale de pe pagina noastra de internet sunt marcate clar si distinct:

Facebook likebox -> pe fiecare pagina a site-ului in partea inferioara, numita “footer” https://www.estetique-cosmetics.ro

Folosim acest plugin cu scopul de a a face legatura intre site-ul www.estetique-cosmetics.ro si pagina oficiala a companiei deschisa pe Facebook (https://www.facebook.com/estetiquepascani). Prin intermediul acestui plugin, Estetique Cosmetics nu colecteaza / stocheaza date personale ale clientilor, insa prin legatura creata cu Facebook, utilizatorii pot vedea pe site-ul nostru o parte din prietenii lor care apreciaza pagina Estetique Cosmetics

Partajare -> Script de partajare a produsului sau paginii de informatii pe retelele de socializare sau e-mail.

Cu ajutorul acestui plugin, utilizatorii site-ului nostru au posibilitatea sa distribuie produsul sau pagina de informatii de pe site-ul www.estetique-cosmetics.ro pe orice retea de socializare doresc sau prin e-mail. Nici acest plugin nu colecteaza datele personale ale utilizatorilor. Procesul consta intr-un transfer de date (poze, link-uri, text) intre site-ul Estetique Cosmetics si platforma aleasa.

Facebook like button -> butonul de “apreciere” produs sau pagina de informatii

Similar cu Facebook likebox, prin acest plugin semnalati pe platforma Facebook ca “apreciati” produsul sau pagina pe care ati apasat butonul. Nici prin acest plugin nu colectam datele personale ale utilizatorilor, insa prin legatura creata cu Facebook, utilizatorii pot vedea pe site-ul nostru o parte din prietenii lor care apreciaza produsul sau pagina respectiva de pe www.estetique-cosmetics.ro.

5.6. SERVICIUL DE ANALIZA WEB GOOGLE ADWORDS/ANALYTICS

Site-ul nostru utilizeaza serviciul de analiza web „Google Adwords/Analytics“ al societatii Google Inc., in scop statistic.

Google Analytics este un serviciu de analiza al paginilor de pe internet pus la dispozitie de Google, Inc. („Google”), care la randul sau, utilizeaza cookies. Informatia generata de cookie despre modul dumneavoastra de utilizare al site-ului va fi transmis si stocat pe serverele Google din SUA. Google va folosi aceasta informatie in numele operatorului acestui site pentru scopul evaluarii utilizarii dumneavoastra a site-ului, va genera rapoarte despre activitatea pe site pentru operatori de pagini web si le va furniza si alte servicii legate de activitatea site-ului si utilizarea internetului. Google nu prelucreaza datele dvs personale, iar rapoartele generate nu identifica specific persoana dumneavoastra.

Adresa IP pe care o transmite browserul dumneavoastra nu va fi asociata cu alte date detinute de catre Google. Puteti refuza utilizarea cookie-urilor, prin selectarea setarilor adecvate ale browserului dumneavoastra, insa in aceasta situatie s-ar putea sa nu mai puteti utiliza toate functionalitatile site-ului. Puteti, de asemenea, opta pentru a nu mai utiliza Google Analytics pe viitor prin descarcarea si instalarea Google Analytics Opt-out Browser Addon pentru browserul dumneavoastra: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en .

Nota: Informatii suplimentare sunt disponibile pe paginile: Google Analytics terms of service si Google Analytics.


6.Baza legala

Pentru si mai multe detalii puteti consulta baza legala:

  • ●Regulamentul (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) (accesibil la http://dataprotection.ro/?page=Regulamentul_nr_679_2016).
  • ● Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Managementul de la cel mai inalt nivel al firmei ANDA BEAUTY STUDIO SRL se angajeaza ca prezenta politica de confidentialitate sa fie respectata de toti angajatii, prin implementarea procedurilor interne specifice/regulilor privind protectia datelor cu caracter personal, conform bazei legale privind prelucrarea acestora.

Prin citirea prezentilor Termeni si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege. Va multumim ca ati citit politica de confidentialitate si informatiile aferente si speram ca o sa aveti experiente cat mai placute cu noi.

Termeni si conditii generale

Pentru a va asigura de eficienta livrarilor si folosirea in conditii adecvate a site-ului nostru echipa Estetique va recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Vizitarea si/sau comandarea produselor acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

S.C. Anda Beauty Studio S.R.L, proprietarul brandului Estetique Cosmetics isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila catre utilizatori. Utilizatorii vor avea permanent acces la termenii si conditiile de utilizare ale site-ului, accesand pagina “Termeni si conditii” in orice moment.

Precizari prealabile

Preturile sunt exprimate in RON, iar TVA-ul este inclus in pretul afisat. Pretul final platit de client este format din pretul de achizitie al produsului, la care se adauga costul de transport. Estetique Cosmetics nu percepe nicio alta taxa suplimentara. Toate produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil. Voucherele sau alte modalitati de fidelizare nu sunt transferabile si nu pot fi cumulate.

Politica de confidentialitate si de securitate a datelor

S.C. Anda Beauty Studio S.R.L se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii unei colaborari eficiente cu utilizatorii. S.C. Anda Beauty Studio S.R.L garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. S.C. Anda Beauty Studio S.R.L va folosi datele personale ale utilizatorilor in scopul de a-i notifica asupra ofertelor promotionale si asupra noutatilor prin newsletter-ul site-ului si de a transmite cupoane, felicitari sau alte mesaje. Datele personale introduse de utilizatori sunt necesare pentru confirmarea comenzii, pentru livrarea produselor comandate si pentru o colaborare ulterioara optima intre Estetique Cosmetics si clientii sai. Daca clientul nu mai doreste primirea newsletter-ului, se poate dezabona printr-un simplu click pe link-ul primit prin email de la Estetique Cosmetics.

Estetique Cosmetics nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs explicit. In concordanta cu legile aplicabile in Romania, Estetique Cosmetics declina orice raspundere privind garantiile directe sau indirecte, inclusiv caracterul comercial al produselor.

Estetique Cosmetics isi rezerva dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a sterge sau modifica continutul site-ului sau a contului personal sau de a anula comenzi fara nici o restrictie sau anuntare prealabila.

Drepturile de autor

Intregul continut al Estetique Cosmetics este protejat conform legii dreptului de autor si a legilor privind dreptul la proprietate intelectuala si industriala. Estetique Cosmetics este marca inregistrata a S.C. Anda Beauty Studio S.R.L.-D Folosirea fara acordul scris a oricăror elemente apartinand site-ului www.estetique-cosmetics.ro se pedepseşte conform legilor in vigoare. Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea S.C Anda Beauty Studio S.R.L-D si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. Dreptul de autor pentru anumite texte (articole) sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor mentionati la sfarsitul acelui text. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor.

Pentru a raporta orice problema legata de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne scrieti la adresa office@estetique-cosmetics.ro

Declinarea responsabilitatii

Produsele prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar anumite caracteristici pot diferi fata de poze (culoare, aspect, …). Echipa Estetique Cosmetics incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele si sa respecte acuratetea informatiilor. Totusi, Estetique Cosmetics nu garanteaza ca descrierea produselor si a serviciilor precum si continutul acestui website este lipsita de erori, completa si actuala. S.C. Anda Beauty Studio S.R.L-Dnu-si poate asuma responsabilitatea ca toate produsele expuse sunt disponibile in stoc. Din acest motiv, firma isi rezerva dreptul de a nu onora comanda daca produsele nu mai sunt disponibile. Daca un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau este trimis eronat, clientul poate cere returnarea contravalorii, dar nicio alta despagubire suplimentara.

Garantia produselor:

Toate produsele comercializate de catre Estetique Cosmetics beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare. Produsele sunt noi, in ambalaje originale si beneficiaza de garantia legala de conformitate.

Produsele electronice/electrice cumparate prin intermediul www.estetique-cosmetics.ro beneficieaza de garantia obisnuita pe o perioada determinata a fiecarui produs în parte. Astfel, fiecare produs electronic/electric livrat va fi însotit de certificatul de garantie sau declaratie de conformitate cu specificatiile producatorului sau ale importatorului.

Pierderea certificatului de garanţie duce la pierderea garantiei. Stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei. Nu vom emite duplicate pentru certificatul de garantie.

Conditii pentru returnarea produselor

Dorinta estetique-cosmetics.ro este ca produsele ce vi le oferim sa fie in deplina concordanta cu nevoile dumneavoastra. In caz contrar, conform Ordonantei nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se returneaza in 14 zile calendaristice de la primirea coletului: “Cu excepţia cazului în care profesionistul s-a oferit să recupereze el însuşi produsele,consumatorul returnează produsele sau le înmânează profesionistului sau unei persoane autorizate de profesionist să recepţioneze produsele, fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract în conformitate cu art. 11. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile” . Notificarea se va data, semna si trimite de catre dvs. prin e-mail la adresa: office@estetique-cosmetics.ro sau la adresa firmei S.C Anda Beauty Studio S.R.L.-D, Pascani, Str. Cuza Voda, Nr. 10, Jud. Iasi. In situatia mentionata mai sus, clientii nostri pot returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. In cazul in care produsul are semne de folosire si uzura, conform Ordonantei 34/2014 ” Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor” . S.C Anda Beauty Studio S.R.L.-D se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retur. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate conform Ordonantei 34/2014 “Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor”. Suma inapoiata clientului nu include costurile de transport sau de ramburs, ci doar valoarea de achizitie a produsului. Toate produsele returnate pentru care se returneaza suma integrala inapoi trebuie să fie într-o stare perfectă, fără urme de utilizare vizibile, cu toate accesoriile aferente si cu certificatul de garantie in original.

Informatii, Comunicari

Cei care viziteaza site-ul www.estetique-cosmetics.ro, pot face comentarii si orice alte comunicari pe formularele de contact si/sau comanda, pot impartasi informatii sau pareri pe forumul fiecarui produs in parte sau pe adresa de e-mail office@estetique-cosmetics.ro atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator sau defaimator. In cazul in care ne sunt trimise informaţii, materiale, documente, prin orice metoda posibila incluzand e-mail, posta, formulare online, se va considera ca utilizatorul confera societatii S.C. Anda Beauty Studio S.R.L.-D dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui şi prezenta aceste informatii prin orice mijloace.

Conciliere clienti nemultumiti

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu dna. Anda Airinei: anda@estetique-cosmetics.ro.

Fraudele

Orice incercare de a accesa date personale ale altui utilizator sau de a altera/modifica continutul www.estetique-cosmetics.ro, de a afecta serverul pe care ruleaza site-ul va fi considerata tentativa de frauda, S.C Anda Beauty Studio S.R.L.-D rezervandu-si dreptul de a pune in miscare plangerea penala impotriva celor care au incercat faptele descrise mai sus. Frauda constituie si plasarea unei comenzi cu adresa falsa sau date de identificare false. In acest caz vor fi anuntate organele competente pentru a solutiona cazul.

Litigii

S.C Anda Beauty Studio S.R.L.-D., proprietara a www.estetique-cosmetics.ro va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre parti sa fie rezolvata pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania.

Impartaseste experienta ta...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn