Cum cumpar

Alegerea produsului potrivit

Pentru a selecta un anumit produs este nevoie sa navigati pana il gasiti intr-o pagina finala, unde veti purea regasi detalii despre pret, specificatii, detalii tehnice, disponibilitate, etc. Sectiunea de cautare dupa cuvintele cheie este situata in fiecare pagina din magazin. Veti gasi, de asemenea, tot in fiecare pagina, categoriile de produse listate in magazin. Atunci cand gasiti un produs care va intereseaza, apasati numele sau imaginea obiectului pentru a deschide pagina de prezentare a acelui produs.

Selectarea produselor dorite

Cand ati ajuns la produsul pe care vi-l doriti, apasati pe butonul “ADAUGA IN COS”. Produsul va fi adaugat automat in cosul dvs de cumparaturi, cos pe care il puteti regasi si verifica in coltul din dreapta sus a fiecarei pagini. In pagina cu cosul de cumparaturi veti putea sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul “CONTINUA CUMPARATURILE”.

Adaugarea produselor in cosul de cumparaturi

Daca doriti sa comandati un produs, apasati link-ul “ADAUGA IN COS” situat in partea dreapta-sus a paginii de prezentare a produsului. Folositi link-urile din bara de navigare sau butonul “CONTINUA CUMPARATURILE” pentru a continua cautarea produselor pana cand cosul de cumparaturi contine toate produsele pe care doriti sa le comandati. Puteti accesa in orice moment cosul dvs. apasand iconul specific (cosul) aflat in partea dreapta a fiecarei pagini a magazinului.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul FINALIZEAZA COMANDA. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.